Update på julekalender + DIY

18. december 2016   /   byIsabella  / Categories :  DIY julekalender, Mad
DIY chokoladeskeer

Update på julekalender + DIY

 

Som I nok har opdaget, så har julekalenderen stået stille i et par dage. Det skyldes at jeg havde glemt min kameraoplader hos min mor, og så havde jeg altså bare brug for en pause efter eksamen. Jeg prøver at køre julekalenderen videre igen fra og med i dag 😉

I går lavede jeg disse mega lækre chokoladeskeer til varm kakao. Den faste læser vil vide, at jeg også lavede en DIY på dem sidste år, så derfor får I lige en repost af videoen 😉 Jeg har dog lavet en luksus-version i år, hvor jeg har drysset hvide chokoladeknapper, chunky karamel og frysetørrede hindbær udover. DE BLEV SÅ GODE!! Rør skeerne rundt i en kop varm mælk, og du har verdens bedste varme chokolade 🙂

DIY chokoladeskeer

 

0 comments

Leave a reply