Tørrede blomster på bøjle

25. juni 2016   /   byIsabella  / Categories :  Interiør, Planter

DIY: Tørrede blomster på bøjle

OLYMPUS DIGITAL CAMERAInspirationen til denne DIY fik jeg på Pinterest, som er min all-time yndlings DIY-pusher side! Heldigvis havde jeg alle materialer “på lager” i form af en tøjbøjle samt nogle små klemmer. Tøjklemmer havde også fungeret udemærket! Grundet det visuelle udtryk spraymalede jeg både bøjle og klemmer sort (man er vel blogger), men det er ikke en nødvendighed. Derefter gik jeg på jagt efter sommerblomster i min mors have med en saks! Jeg fandt både lavendel og perleblomster, som jeg tænker egner sig godt. Dog må tiden vise, hvor god en idé dét lige var 😀 Blomsterne har jeg bare sat i klemmerne, med hovederne nedad – og vupti! Så er der dekorativ og velduftende pynt til væggen eller tøjstativet! 😉

DIY tørrede blomsterDIY tørrede blomsterDIY tørrede blomster DIY tørrede blomster

DIY blomster

0 comments

Leave a reply