Tak fordi I fulgte med!

17. maj 2017   /   byIsabella  / Categories :  Ikke kategoriseret

Tak fordi I fulgte med!

Ja den er god nok – jeg stopper med at blogge. I havde jo nok luret den, for jeg har ikke været aktiv den seneste måned. Jeg har i hvert fald modtaget et par beskeder, og derfor vil jeg lige skrive dette indlæg og runde det hele af. For at gøre det klart, har jeg hverken mistet lysten eller inspirationen til at blogge. Sagen er den, at jeg har fået mig et job. Mit drømmejob. Et job som jeg nok ikke havde fået uden min blog – men nu er det på tide, at lukke dette kapitel og starte på et nyt.

Jeg vil lade bloggen og alle de gamle indlæg og videoer stå, i hvert fald lidt endnu.. Dermed har I stadig mulighed for, at gå på jagt i de gamle arkiver, hvis I mangler lidt DIY-inspiration 😉

..og så vil jeg egentlig bare slutte af med et stort tak fordi I fulgte med!

– det havde ikke været lige så sjovt uden jer!

0 comments

Leave a reply