Smugkig i min DIY inspirationsmappe

26. juni 2016   /   byIsabella  / Categories :  Ikke kategoriseret
Pinterest inspiration

DIY: Smugkig i min inspirationsmappe!

Husker I at følge mig på Pinterest? – der kan du virkelig finde masser af god DIY inspiration! Jeg tænker at det mest interessante for jer, må være at få et indblik i min inspirationsmappe. Måske har du somme tider tænkt over, hvor jeg finder inspiration til mine DIY’s? Det er i hvert fald et spørgsmål jeg ofte får, og for at være ærlig, så opfinder jeg altså ikke den dybe tallerken hver gang 😉

Derfor bringer jeg i dag nogle billeder, som jeg føler mig inspireret af! Billederne er ikke mine egne, men de er fundet på Pinterest. Nogle af disse DIY’s kunne jeg måske finde på at låne inspiration fra i fremtiden, og nogle kan i måske allerede se en sammenhæng til? Én ting er sikkert – jeg kopiere aldrig en DIY 100 %, da jeg altid forsøger at sætte mit eget præg på de ting jeg laver. Andre gange kan det virkelig være en udfordring – for hvordan sætter man sit eget præg på f.eks. spiring af en ananas? (billede nedenfor).

Det handler om balance, og som blogger bliver man inspireret af hinanden. Det synes jeg er helt i orden, så længe man ikke direkte kopiere andre bloggeres billeder, opsætning og tekster og samtidig tager credit for det. Der ligger meget arbejde i at have en blog, og særligt når man vælger at filme videoer til næsten samtlige blogindlæg. Derfor har jeg det også lidt ambivalent med at dele disse billeder, da de jo for det første ikke er mine egne, og for det andet ligger der helt sikkert mange arbejdstimer bag billederne. På den anden side synes jeg også, at personerne bag fortjener en hel masse credit, for at bidrage til i hvert fald min inspiration! 🙂

2 comments

 • Svar

  Michelle-Marie / 26 jun

  Pinterest er fantastisk. Jeg bruger det også rigtig meget til at samle inspiration.

  Mine DIY projekter er også for det meste inspireret af andre, men aldrig kopieret. Dog synes jeg også den grænse er hårfin.

  Mvh. Michelle-Marie

 • Svar

  Smugkig i min DIY inspirationsmappe #2 - / 06 mar

  […] Så er jeg tilbage med endnu et smugkig i min DIY inspirationsmappe fra Pinterest. Gik du glip af det første indlæg, kan du læse det lige her. […]

Leave a reply