Find alle mine DIY-videoer her

24. marts 2017   /   byIsabella  / Categories :  Ikke kategoriseret
DIY-videoer

Find alle mine DIY-videoer her

DIY-videoer

Jeg har brugt min fredag aften på at re-organisere min Youtube-kanal, så nu er det lettere for jer, at få et samlet overblik over mine efterhånden 88 DIY-videoer! 😀 Og hold da op, hvor er det egentlig blevet til mange efterhånden. Jeg kan selv se en tydelig forskel fra mine allerførste og ret så uerfarne videoer, og til nu hvor jeg har lært mit kamera og videoredigeringsprogram at kende. Der er stadig plads til forbedringer, og jeg vil gerne være endnu bedre til at lave mere professionelle DIY-videoer.

Ved du ikke hvad du skal bruge din weekend på, er der masser af inspiration at hente på kanalen. Gå på opdagelse i DIY-gemmerne lige her. Husk også at subscribe til min kanal, så har du mulighed for at se nye videoer før alle andre. Videoerne er nemlig ofte tilgængelige på Youtube længe før jeg får skrevet et blogindlæg her på bloggen 😉

 

 

 

0 comments

Leave a reply