Sådan skaber du den perfekte billedvæg

22. februar 2017   /   byIsabella  / Categories :  Ikke kategoriseret, Interiør, Møbler
billedvæg

Sådan skaber du den perfekte billedvæg

billedvæg

I går tog jeg mig endelig sammen, til at hænge mine plakater op på min nye billedvæg. Jeg mangler lige en plakat eller to endnu, men så er jeg også tilfreds – og se dem lige!! 😀 Blev det ikke meget godt? Jeg ELSKER mine nye plakater, og de passer bare SÅ godt ind på mit værelse. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg er fuldstændig besat af planter, så selvfølgelig valgte jeg, at klikke nogle planteplakater hjem. Du kan finde plakaterne lige her.

Jeg har længe været i tvivl om, hvordan plakaterne skulle placeres på væggen, så derfor tog jeg en alternativ metode i brug. Jeg valgte simpelthen at klippe papir ud i rammernes størrelse, og derefter hængte jeg stykkerne op på væggen ved brug af lidt malertape. Hermed kunne jeg nemt flytte rundt på plakaterne, og finde den korrekte placering pr. øjemål. Herefter markerede jeg med en blyant, som jeg stak igennem papiret, og afmærkede hvor skruen skulle sidde. Jeg fik derfor hurtigt og nemt alle plakaterne op at hænge, uden brug af vaterpas, målebånd og den slags bøvl. Som en bonus undgik jeg også skæve billeder og unødvendige huller i væggen 😉

billedvæg

billedvæg

 

0 comments

Leave a reply