Rustikke bordskånere i kork

14. januar 2016   /   byIsabella  / Categories :  Gaveidéer, Interiør, Planter
DIY bordskåner

DIY Bordskåner i kork

 

Jeg beklager virkelig den lidt lave aktivitet herinde disse dage! Er voldsomt presset med eksamen, men heldigvis er det overstået på næste torsdag kl. 16.40! Wish me luck..

Nå, men disse DIY bordskånere er så fine hvis du spørger mig! Og så er de lavet af korkpropper! Jeg har de sidste 2 måneder samlet på de skide korkpropper fra vinflaskerne, og spørg lige om jeg har været irriterende overfor mine medmennesker 😀 – “øhh er du ved at smide den der korkprop ud?!?!? – må jeg få den??”

Det tager virkelig ingen tid at lave dem – alt du skal bruge er:

  • korkpropper (mange)
  • limpistol

Placer korkpropperne i det mønster og den størrelse du ønsker, og lim dem efterfølgende sammen med en limpistol. Fjern eventuelle rester fra limen, så snart den er tør. Se videoen ovenfor som inspiration. Brug bordskåneren under en varm gryde, en plante eller som værtindegave til en person der elsker vin – sæt evt. en lille sløjfe omkring 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERADIY kork

0 comments

Leave a reply