Nye projekter + DIY beton påskeæg!

12. marts 2016   /   byIsabella  / Categories :  Beton, Interiør, Påske

Mine nye projekter + DIY beton påskeæg

 

Så er jeg tilbage på bloggen! Jeg har været lidt fraværende, som skyldes en forestående flytning. I påsken flytter jeg ind i en ny lejlighed, hvor jeg forestiller mig at HELE indretningen skal være DIY! Ej hvor jeg glæder mig! 😀

Jeg planlægger blandt andet at lave et tøjstativ af vandrør støbt ned i betonklodser, et betonbord, en hylde med den berømte læderrem og en lysekrone. Farvetemaet bliver lidt blandet, men primært hvid, rosa og betonfarvet – og så skal der selvfølgelig være plads til alle mine grønne kaktusser! Så I kan godt glæde jer til masser af DIY’s i den nærmeste fremtid.

Imens jeg venter på at flytte ind, går jeg og sysler lidt med nogle småprojekter. Derfor tænkte jeg, at vise jer denne DIY video, som jeg faktisk filmede sidste påske. Jeg nåede desværre ikke at få bloggen op at køre inden påske sidste år – så derfor måtte videoen jo vente!

Du skal bruge:

  • beton
  • vand
  • æggeskaller
  • en æggebakke
  • og en pose

Start med at “klække” æggene, ved at lave små huller i bunden. Ryst indholdet ud, og skyl de tomme æggeskaller under vandhanen. Stil æggeskallerne i en æggebakke, med hullerne opad.

Bland betonen – den skal næsten være flydende! Hæld betonblandingen i en pose og klip et lille hul.

Hæld nu betonen i æggeskallerne, og fyld dem godt op! De skal være helt fyldte, ellers bliver de hullede og skæve.

Da betonen til denne DIY bør være meget flydende, er det vigtigt at lade æggene tørre i minimum 2 dage. Æggene i videoen havde kun tørret i 20 timer, og er derfor stadig en smule porøse.

Pil skallen forsigtigt med en lille kniv, og lad æggene lufttørre i en dags tid.

– Og så har du smukke og rustikke beton påskeæg!

😉

DIY beton påskeæg

DIY beton påskeæg

 

1 comments

  • Svar

    DIY: påskeharer i beton / 11 mar

    […] påskeharer i beton! Selve “æggene” støbte jeg i beton sidste år – se videoen her. Det krævede lidt fingersnilde at forme ørerne og samtidig holde styr på perlerne, men det gik! […]

Leave a reply