Mini krukker med temporary tattoos

4. november 2015   /   byIsabella  / Categories :  Interiør, Planter
DIY Planters - temporary tattoos

Sådan laver du dekorative blomsterkrukker

– med temporary tattoos!

I husker måske denne tutorial DIY sukkulenter ? Jeg fik måske plantet liiiige rigeligt med sukkulenter, og pludselig stod jeg i den situation, at jeg var løbet tør for små blomsterkrukker. Efter en hurtig gennemrodning af køkkenet, fandt jeg en pakke engangs shotsglas, som altså blev forvandlet til nogle (hvis du spørger mig) ret så dekorative små blomsterkrukker beklædt med temporary tattoos!

Du skal bruge:

  • engangsglas
  • spraymaling
  • temporary tattoos

Fremgangsmåden er enkel:

Først sprayer du shotsglassene med spraymaling

Derefter dekorerer du de (tørre) spraymalede glas med temporary tattoos (samme fremgangsmåde som på huden)

– og voilá 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADIY Planters - temporary tattoos

0 comments

Leave a reply