Marmor look-alike #2

4. januar 2016   /   byIsabella  / Categories :  Marmor, Smartphone covers
diy

DIY Marmor cover

diy

Årets skydes i gang med endnu en DIY video i marmor-folie. Fik du ikke set første video i serien “marmor look-alikes”, kan du se den her

Lige nu sidder jeg travlt optaget med eksamen, og faktisk kører der uge-eksamener fra i dag og helt frem til den 17. januar! Så ved man da hvad man skal lave! … Dog nåede jeg at filme et par DIY’s i går, så der skal nok blive tid til at opdatere bloggen også 🙂

Denne DIY video er nummer to i rækken af marmor look-alikes, og denne gang dekorerede jeg nogle billige iPhone covers, med marmorfolie. Sølv-coveret købte jeg i H&M til en sølle 10’er, og folien havde jeg i forvejen, så det var en billig omgang. 😀

Se videoen og lav evt. dit eget cover 😉

 

marmor marmor

0 comments

Leave a reply