Julekalender 24. december: GOD JUL

24. december 2016   /   byIsabella  / Categories :  DIY julekalender, Julepynt
DIY julepynt

Julekalender 24. december: DIY julepynt

DIY julepynt

SÅ blev det endelig den 24. december, og dermed får i den sidste DIY i denne omgang af julekalenderen! Og pyha hvor har det været stressende med to eksaminer i december oveni hatten! 😀 I dag skal jeg bare slappe af og nyde julen. Senere skal jeg se Disney’s Juleshow, og derefter går det løs med madlavningen, godt selskab og gaver. Jeg glæder mig virkelig til en dansk jul i år, eftersom jeg sidste år på denne tid, sad under en palme i Portugal.. Det bliver bare aldrig det samme, selvom det var smadder hyggeligt 🙂

I går sad jeg og fumlede lidt rundt med noget DIY julepynt til træet, og det kom der disse ophæng ud af! Jeg borede først nogle huller i nogle små træskiver, og så fandt jeg min gamle brændepen frem (har du ikke en brændepen, kan du sagtens bruge en tynd sort tusch). Derefter tegnede jeg julemotiver og tekster i træet, og satte snor i – og bum! Så var der rustik naturpynt til juletræet 😉

Se kollagen nedenfor – og så er der vidst ikke andet end at ønske jer alle en glædelig jul! 🙂

DIY julepynt

0 comments

Leave a reply