Julekalender 23. december: Flettede potteskjulere

23. december 2016   /   byIsabella  / Categories :  DIY julekalender, Interiør, Julepynt, Planter
Flettede potteskjulere

Julekalender 23. december: Flettede potteskjulere

Flettede potteskjulere

I dag var det meningen, at jeg ville have postet DIY badebomber, men det mislykkedes totalt og de smuldrede blot mellem hænderne på mig. Derfor måtte jeg være kreativ, og finde på noget som ikke kræver alverden – og det blev flet! Jeg synes faktisk at disse flettede potteskjulere blev ret gode 😀 Forleden købte jeg en stor rulle med elastisk garn (tricotgarn mener jeg det hedder), og så gik jeg ellers bare amok med at flette. Den lille “urtepotte” er faktisk bare et shotglas dekoreret med en fletning. Super smart hvis man ligesom jeg, snart har en masse babysukkulenter klar.

Du vinkler såmænd bare en fletning omkring din urtepotte, og hæfter fast med en limpistol. Nemmere bliver det vidst ikke 🙂

Flettede potteskjulere

0 comments

Leave a reply