Jeg har været i kreaværkstedet!

1. april 2017   /   byIsabella  / Categories :  Interiør, Møbler, Påske
DIY wall decor

Jeg har været i kreaværkstedet!

kreaværkstedet

Overspringshandlinger er der nok af her i specialeperioden, men så er det rart, at kunne være lidt krea! Forleden gik jeg i kreaværkstedet, kun med det formål at bygge noget.. Jeg havde en lille idé om, at jeg ville bygge en form for hylde, men det blev det altså ikke til. Der er i hvert fald ikke meget plads, til at stille noget på den! Men man kan hænge ting på den, så lidt brugbar er den da! 😀 Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal kalde denne DIY? Måske en form for vægdekoration, for den skal vel næsten op at hænge på væggen?

Jeg har pyntet med påskeæg og fjer i anledning af påsken, og så kan jeg pynte den med blomster til sommer og julepynt til vinter! Jeg brugte ca. en time i kreaværkstedet, så det er en af de lidt mere tidskrævende DIY’s.

Du skal bruge:

  • brædder
  • sandpapir
  • maling eller bejdse
  • grene
  • hammer
  • søm

Byg først en rektangel af brædderne, og slib kanterne. Giv den evt. en omgang maling eller bejdse. Jeg har brugt sort træbejdse, som matcher mit valg af grene.

Sav grenene til, så de passer ind i rektanglens størrelse. Placer grenene i rektanglen som du ønsker, og fastgør med søm.

Se processen i kollagen nedenfor, og god arbejdslyst 😉

kreaværkstedet

kreaværkstedet

0 comments

Leave a reply