Indkøbsnet med DIY stempler

14. juli 2016   /   byIsabella  / Categories :  Fashion

DIY: Indkøbsnet med stempler

 

Jeg er blevet ret hooked på DIY’s med stempler, og jeg stempler i øjeblikket stort set alt jeg kan komme i nærheden af 😀 Senest gik det ud over mit nyerhvervede indkøbsnet, som trængte til en make-over. Derfor begav jeg mig ud i et nyt DIY-projekt, hvor jeg lavede mine egne kaktus-stempler, nu hvor ingen butikker mener at kaktus-stempler er lige så seje som jeg synes! 🙂

Du skal bruge

 • viskelæder
 • hobbykniv
 • skæreunderlag
 • tekstilmaling
 • pensel

Jeg har købt mit kæmpe store viskelæder i Tiger, som jeg mener kostede 15 kr., så det var jo ikke alverden! Start med at tegne et motiv på viskelæderet, og hvis du ikke er den store tegner, så brug en skabelon ligesom jeg har gjort 😉 Derefter skærer du motivet ud med hobbykniven, som anvist i videoen.

Påfør lidt tekstilmaling med en pensel på motivet, og så er du klar til at stemple løs 😉

DIY taske

1 comments

 • Svar

  Michelle-Marie / 27 jul

  Tænk at det er så nemt at få et personligt og fin indkøbsnet 🙂

  Mvh. Michelle-Marie

Leave a reply