Festlige DIY sugerør til påskebordet

24. marts 2016   /   byIsabella  / Categories :  Fester, Påske

Festlige sugerør til påskebordet

 

Så kom påsken! 😀 Og jeg ærger mig lidt over, at jeg ikke er vært for en påskefrokost i år! Så havde jeg nemlig helt sikkert disket op med disse DIY sugerør, som bare gør det hele lidt mere festligt. De tager ingen tid at lave, og idéen kan sagtens bruges til andre festlige sammenkomster som fødselsdage, konfirmationer, barnedåb og bryllup.

I aften skal jeg til stor familiefødselsdag, og ellers står resten af påsken på indretning og DIY’s til min nye lejlighed. Jeg kan slet ikke holde styr på alle de projekter jeg har gang i for tiden, da jeg er startet halvt op på ét projekt, for at gå videre til det næste. Derfor har jeg nu 6 halvfærdige DIY videoer til bloggen, men jeg GLÆDER mig til at vise jer de færdige projekter.

Jeg har allerede bygget en tralleseng / sofa, hvor jeg er ved at få specialtsyet madras og sofapuder. Leveringstiden er 3 uger, men måske laver jeg et sneak peak på bloggens Instagram. I dag har jeg filmet og bygget et nyt spisebord af genbrugstræ, og det bliver simpelthen SÅ FLOT. Planerne om et beton-spisebord er blevet droppet, da det bliver alt for tungt at bære op på 3. sal – men måske det bliver til et lille sengebord i stedet.

I morgen skal jeg bygge mit nye spisebord færdig, og så skal jeg i gang med 2 nye DIY lamper, hvor beton spiller en helt central rolle.

GOD PÅSKE

Påskepynt Påskepynt

 

0 comments

Leave a reply