Endnu en DIY ramme

5. marts 2017   /   byIsabella  / Categories :  Gaveidéer, Interiør
DIY ramme

DIY ramme med clips

 

Så har jeg endnu en “DIY-ramme” klar til jer! Denne gang har jeg lavet en simpel ramme med snor og clips. En ret fin måde at hænge polaroids eller andre små billeder op på, og så tog det kun 5 min! Den kunne også være sød at forære væk, som en personlig gave, med billeder af folk du holder af 🙂

Du skal bruge:

  • ramme
  • snor
  • clips
  • billeder til ophæng

Se videoen øverst for inspiration til fremgangsmåden 🙂

I morgen skal jeg arbejde lidt på mit speciale (som overhovedet ikke går fremad), og så skal jeg lave et par DIY’s. Jeg har lidt påskeinspiration i tankerne, så det glæder jeg mig til at vise jer! Kan I have en dejlig søndag! 🙂

DIY rammeDIY ramme

 

 

 

 

0 comments

Leave a reply