DIY Urtepotte med kunstige øjenvipper

23. januar 2016   /   byIsabella  / Categories :  Interiør, Planter
DIY eyelash

DIY urtepotte med kunstige vipper!

 

Så er jeg tilbage fra eksamenshelvede, og klar med en masse nye DIY’s! 🙂 Eksamen gik heldigvis super fint, og nu er der ferie til på torsdag! Jeg starter ud med denne video tutorial, som viser hvordan du simpelt og hurtigt kan give dine urtepotter et helt nyt look 😛 Bliver du træt af dem, piller du bare øjenvipperne af igen. Jeg valgte at tegne en lille mund, men jeg synes egentlig også, at det var sødt uden!

Inspirationen fik jeg engang på Pinterest, hvor øjenvipperne dog var tegnet op med stort tusch – meeeen, eftersom mine tegneskills ikke er noget at råbe hurra for, tænkte jeg, at det da måtte fungere med kunstige øjenvipper også – og det gjorde det heldigvis!

Se videoen ovenfor

DIY eyelash

 

 

0 comments

Leave a reply