DIY tøjstativ af vandrør og beton

12. april 2016   /   byIsabella  / Categories :  Beton, Fashion, Interiør

DIY: Tøjstativ af vandrør og beton

 

Så er mit nye tøjstativ færdigt og klar til bloggen! Og ja,. der kan næppe herske nogen tvivl om mine to yndlingsfarver i garderoben 😀  Nu mangler jeg bare et DIY system til mine tusind sko, som i øjeblikket bliver opbevaret hos min mor.

Tøjstativet var super nemt at lave, og så elsker jeg, at en skruemaskine og andet værktøj ikke var nødvendigt. Projektet kan måske godt virke uoverskueligt, men hvis jeg kan, så kan ALLE!! De galvaniserede vandrør er købt i Silvan, og kostede ca. 400 kr. alt i alt. Jeg har købt alle dele i diameteren 3/4”, og så har jeg lavet en lille collage, for at gøre det lidt mere overskueligt 😉

PicMonkey Collage

Stativet har jeg valgt at støbe ned i beton, for at fremhæve det rå udtryk. Her er det vigtigt at vælge nogle forme som MÅ og KAN ødelægges, når betonen er tør.

Alt i alt er jeg SÅ glad for stativet, og stilen passer så fint ind i min nye lejlighed. Se videoen øverst oppe for inspiration og fremgangsmåde 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 comments

  • Svar

    Michelle-Marie / 22 apr

    Sikke en skøn ide at støbe fødderne i beton 🙂

Leave a reply