DIY : Tea bag cookies

2. oktober 2018   /   byIsabella  / Categories :  Mad
DIY tea bag cookies

 DIY: Tea bag cookies

DIY tea bag cookiesI weekenden har jeg bagt nogle forskellige småkager, da jeg havde et par idéer, der skulle prøves af. Det kom der bl.a. disse tea bag cookies ud af. Jeg synes idéen er enormt sød, og så var de utrolig lette at lave – og ikke mindst dekorative! Jeg tænker, at de er gode at servere til uventede gæster sammen med en kop kaffe. Eller som en personlig værtindegave, der passer perfekt her til efteråret.

tea bag cookies

Fremgangsmåde:

Småkagen er lavet på en helt almindelig mørdej.

Med en kniv, skar jeg formen på kagen, og prikkede et lille hul med et sugerør.

Da kagen var færdigbagt og gylden, lod jeg den køle helt af, før jeg dyppede halvdelen i smeltet chokolade.

Da chokoladen var størknet, bandt jeg en fin snor i, som jeg pålimede et lille papirmærkat. Mærkatet klippede jeg bare i hånden, – og så var de klar til servering!

0 comments

Leave a reply