Status på mit DIY tæppe

11. oktober 2016   /   byIsabella  / Categories :  Interiør
DIY tæppe

DIY tæppe

DIY tæppe

Så er der status på mit DIY tæppe. Fik du ikke læst mit første indlæg kan du se det her. Jeg er allerede næsten halvvejs med tæppe-projektet, så det går virkelig fremad. Lidt sygdom og en meget hjælpsom mor var altså vejen frem i dette tilfælde 😀 I fredags sad vi nemlig hele aftenen og arbejdede på tæppet, alt imens Vild Med Dans kørte på tv’et i baggrunden – så hyggeligt!

Som I kan se, har jeg tilføjet tre nye og lidt varmere farver. Jeg har endnu ikke besluttet om jeg skal tilføje endnu en farve – jeg har lavet skjulte huller ind i mellem, så det kan sagtens lade sig gøre. Har I nogle farveforslag, tager jeg imod med kyshånd <3

 

DIY tæppe

Farverne kommer slet ikke til sin ret på dette billede på grund af manglen på ægte sollys! Så I må lige nøjes med dette grynede billede, indtil vejrguderne sender lidt bedre blogger-vejr!

 

DIY tæppe

DIY tæppe

0 comments

Leave a reply