SNEAK PEEK + Sommerferie DIY’s

7. juli 2016   /   byIsabella  / Categories :  Ikke kategoriseret
DIY spisebord

SNEAK PEEK: DIY spisebord i genbrugstræ

DIY spisebord

I mange år har jeg drømt om at bygge mit eget DIY spisebord, og nu var tiden endelig til det! – og så alligevel.. Det er endnu ikke færdigt, selvom jeg har været i gang siden marts måned.. Der mangler sort-bejsede trælister rundt i kanterne, men det kommer jo nok en dag.. Derfor vil jeg også gerne vente med at give jer en tutorial! Men det kommer – det lover jeg 😀

Lige i øjeblikket er jeg begravet i flytterod, men jeg fik lige ryddet et lille hjørne af lejligheden, så jeg kunne vise jer mit DIY spisebord. De næste 3 uger bliver mere eller mindre kaotiske, da jeg selv og alt mit skrammel flytter til hjembyen for en stund. Fra 1. august har jeg dog heldigvis min helt egen lejlighed og meget mere plads! Heldigvis har jeg sommerferie, så jeg vil samtidig arbejde på en masse små og sjove DIY projekter, som skal være klar til indflytningen. DIY huskelisten tæller blandt andet:

  • en vinreol
  • en knagerække
  • en køkkenrulleholder
  • et dørskilt
  • en tavle
  • et vægur
  • et beton-sofabord
  • DIY plakater
  • loftslampe
  • planteophæng osv.

Der er nok at tage fat på, og jeg starter med vinreolen i morgen! 😉

Husk også at følge med på Instagram, hvor jeg opdaterer næsten dagligt om små og store DIY projekter!

0 comments

Leave a reply