DIY: Spejl-makeover

8. oktober 2016   /   byIsabella  / Categories :  Interiør, Møbler
DIY spejl

DIY Spejl makeover

DIY spejl

I dag bliver det altså kun lige til en hurtig opdatering herfra! Jeg har ligget syg de sidste mange dage, hvilket betyder at der ikke bliver produceret særlig meget i DIY værkstedet.. Dog får jeg arbejdet gevaldigt meget på mit DIY-tæppe, så det kommer der en opdatering på snart! Jeg har tilføjet 3 nye farver, og det går fremad siger jeg jer! 😀

I morges sad jeg og ryddede op i billederne på mit kamera, hvor det gik det op for mig, at jeg har slet ikke har fået vist jer mit nye DIY spejl 😀 – eller nyt og nyt.. Det er egentlig bare mit gamle spejl med NY ramme. Jeg pillede egentlig bare rammen af det gamle spejl, og satte en ny på! Den nye ramme er lavet af smalle trælister, som jeg købte i et byggemarked til virkelig ingen penge. Listerne fik en omgang sort træbejdse, og er efterfølgende bare blevet skruet fast. Simpelt, nemt og billigt! 😉

Kan I have en rigtig dejlig lørdag!

DIY spejl DIY spejl

 

 

2 comments

 • Svar

  Anna / 12 okt

  hvor har du købt den sorte træbejdse?

  • Svar

   Isabella / 15 okt

   Jeg havde den i forvejen, så jeg husker desværre ikke hvor den er fra. Men jeg har før set sort træbejdse i Ikea, og tror også de kan købes i Flügger, Silvan osv. 🙂

Leave a reply