DIY planteplanet – med snyd!

10. september 2016   /   byIsabella  / Categories :  Interiør, Planter
DIY planteplanet

DIY planteplanet – med snyd!

 

Så er jeg gået i gang med at indrette badeværelset, og i den forbindelse lavede jeg forleden denne DIY planteplanet – dog med lidt snyd. Sukkulenten er kunstig, men en virkelig troværdig én af slagsen, og så slipper jeg da for at vande den (hvilket virker helt vildt besværligt). Nu pynter den så fint på badeværelset, hvor jeg har bundet den på stangen til badeforhænget.

Så snart badeværelset er færdigt, skal jeg nok vise det frem her på bloggen. Jeg har en hel masse idéer til at skabe lidt hygge derude, og det indebærer i dén grad masser af grønne planter. Samtidig var jeg så heldig at få fat i en af de lækre hylder fra Søstrene Grenes nye kollektion, så det skal nok blive rigtig godt tror jeg!

DIY planteplanet

 

0 comments

Leave a reply