DIY ramme med tegnestifter

7. februar 2017   /   byIsabella  / Categories :  Interiør
DIY ramme

DIY ramme med tegnestifter

 

I dag er første dag i en uge, at jeg føler mig nogenlunde frisk og klar til at blogge. Jeg har lige som så mange andre, været nede med influenza og forkølelse, men endelig er det ved at vende! Egentlig var meningen, at jeg i dag skulle starte på mit speciale, og det gik da også fint. Altså de første 30 min.. Derefter tog krea-hjernen over, og så kunne jeg da liiige nå en enkelt lille DIY osv. osv…

Jeg har bestilt en masse nye plakater til lejligheden, og i den forbindelse, fik jeg lyst til at dekorere den ene af rammerne. Jeg fandt derfor nogle tegnestifter frem fra gemmerne, og gik efterfølgende i krig med at stikke dem i rammen. Det gik overraskende nemt, og nu står den så fint og pynter på reolen 😀

Se fremgangsmåden i videoen øverst 🙂

DIY ramme

DIY ramme

 

0 comments

Leave a reply