Rustikke potteskjulere med jutesnor

8. april 2016   /   byIsabella  / Categories :  Gaveidéer, Interiør, Planter

Rustikke potteskjulere med jutesnor

 

I går morges stod jeg tidligt op, for at filme denne DIY video, inden resten af dagen stod på skole og fremlæggelse. Videoen er måske ikke min bedste, men det skulle gå lidt hurtigt, så det her var hvad det kunne blive til 🙂 Jeg er nu alligevel ret vild med det færdige resultat, og det er virkelig en billig måde at lave sine egne skjulere på. Egentlig havde jeg tænkt mig at købe noget ægte reb, men så spottede jeg en rulle med tykt jutesnor til 20 kr. i KIWI, og så røg den med hjem i stedet. Der kan virkelig laves mange skjulere ud af sådan en rulle, og jeg har allerede planer om et 3. projekt, men der vælger jeg nok “ægte” reb, da det er en større skjuler. Meget større faktisk..

Jeg ved godt at det står lidt sløjt til herinde, men det skyldes nu bare at det går VIRKELIG langsomt fremad med indretningen af den nye lejlighed. Tingene tager åbenbart tid, når man vælger at ALT skal være DIY 😀

Mit nye tøjstativ og plankebord er så småt ved at være færdige og klar til bloggen, og det samme er min nye tralleseng! Ret impulsivt valgte jeg at støbe en betonlampe i dag, så nu krydser jeg fingre for at pæren lyser når den er tør 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 comments

Leave a reply