DIY planteophæng af konservesdåser

22. januar 2017   /   byIsabella  / Categories :  Interiør, Planter
DIY planteophæng af konservesdåser

DIY planteophæng af genbrugte konservesdåser

 

I torsdags tog jeg hjem på besøg hos min mor, hvor jeg som en overspringshandling fra specialet, fik lavet disse DIY planteophæng til bryggerset. Ophængene er lavet af små konservesdåser, som vi har genbrugt fra madlavningen. Dåserne passede perfekt i størrelsen til mine nye mini-kaktusser, så det eneste jeg gjorde var at hamre to huller i hver dåse, og derefter trak jeg en snor igennem.

Ophængende har kostet mig nul og niks at lave, og nu hænger de fint og pynter på “rionettet” ude i bryggerset. Der er flere som har spurgt, hvor rionettet er købt, men det er altså bare et 80’er fund opstøvet hjemme hos min mor. Sjovt som sådan nogle genstande bliver populære og dukker op igen! 😀

DIY planteophæng af konservesdåserDIY planteophæng af konservesdåser

 

 

 

0 comments

Leave a reply