DIY plankebord

5. september 2016   /   byIsabella  / Categories :  Interiør, Møbler

DIY plankebord

Finally! Mit DIY plankebord er færdigt! At det har været et halvt år undervejs, det taler vi ikke om 😉 Som jeg tidligere har fortalt, manglede der sortbejdsede lister rundt i kanterne, og derfor ville jeg gerne vente med at vise jer denne tutorial.

DIY plankebord

Er det ikke blevet fint? 😀

Jeg har desværre ingen video af processen, da jeg har glemt at filme en hel masse steps. Derfor ville en DIY video ikke give mening. I stedet har jeg sammensat nogle billeder i nedenstående kollage

DIY plankebord

Sådan gør du

DIY spisebordet er lavet af genbrugstræ, som jeg har placeret diagonalt på en mdf-plade. Derefter har jeg skruet træet fast i pladen med en h……. masse skruer, og efterfølgende har jeg savet kanterne til ved brug af håndkraft (stiksaven strejkede). Til sidst fik bordet hvid bordpladeolie, og trælisterne er blevet skruet fast.

Jeg er ovenud tilfreds med det færdige resultat. Selvfølgelig kan man godt se at det DIY, for bordet er langt fra perfekt. Men jeg vælger at tænke, at det netop er charmen ved det 😉 Nu mangler jeg kun et tæppe til at fuldende denne del af lejligheden, og så er det videre til næste afdeling..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 comments

  • Svar

    Michelle-Marie / 10 sep

    Det er virkelig fint 🙂 Skal selv igang med et spisebord.

    Mvh. MIchelle-Marie

Leave a reply