DIY plakat med insekter

28. marts 2017   /   byIsabella  / Categories :  Interiør
DIY plakat

DIY plakat med insekter

 

Jeg har længe manglet lidt pynt eller udsmykning til mine store hvide vægge, og derfor har jeg selv prøvet at være krea! Det kom der en DIY plakat med insektprint ud af.

Printet er lavet ud fra en skabelon, for jeg kan absolut ikke selv tegne. Skabelonen har jeg fundet hos Panduro Hobby, og den er virkelig fin og forårsagtigt. Egentlig er skabelonen nok mest beregnet til tekstiltryk, og det skal jeg i hvert fald også prøve! Printet kunne være ret fint til en t-shirt eller et lille indkøbsnet. Jeg har endda overvejet at stemple et helt sengesæt, men det bliver måske for ambitiøst? 😀

Til denne DIY plakat skal du bruge: 

  • lærred eller papir
  • sort akryl maling
  • insektskabelon (Panduro Hobby)
  • en svamp

Find et lærred eller et stykke kraftigt papir, i den størrelse du ønsker din DIY plakat skal have. Herefter placerer du skabelonen på lærredet eller papiret, og sætter den fast med lidt tape. Det er en rigtig god idé at bruge tape, ellers kan skabelonen nemt flytte sig undervejs.

Tilføj nu lidt akrylmaling til en svamp (jeg har bare brugt en alm. til husholdning) og begynd at “duppe” det på motivet. Fortsæt indtil alt er dækket, og fjern til slut skabelonen.

Se videoen øverst for fremgangsmåde 😉

DIY plakat

 

0 comments

Leave a reply