DIY plakat af gamle magasiner

30. januar 2016   /   byIsabella  / Categories :  Gaveidéer, Interiør

DIY: Plakat af gamle magasiner

 

I går fik jeg filmet denne DIY video, af min nye magasin-plakat! Plakaten er lavet af udklip fra gamle magasiner, og er derfor helt gratis – det kræver bare at du har en billedramme, lim og et magasin. Jeg har dog valgt at bruge en figur-udstanser-ting fra Søstrene Grene, for at cirklerne fremstår lige store.

Når det kommer til indretning, er jeg den lidt ubeslutsomme type, som godt kan lide at skifte ud i billeder, lysestager og planter et par gange om året. Derfor er denne plakat helt perfekt, da den ikke kræver nogen vild investering, og kan designes lige efter ønske. Kunne dog sagtens forestille mig, at denne plakat er kommet for at blive! 😀

Se fremgangsmåden i videoen ovenfor 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 comments

Leave a reply