DIY: Rustik beton-potteskjuler på 5 min

24. april 2016   /   byIsabella  / Categories :  Beton, Interiør

DIY: Rustik beton-potteskjuler på 5 min

 

Forleden havde jeg gang i en hel masse betonprojekter, og det kom der bl.a. denne DIY beton-potteskjuler ud af. Har man nogle grimme gamle urtepotter, tager det virkelig ingen tid at give dem et rustikt og tidsløst betonlook. Metoden forestiller jeg mig sagtens kunne fungere på andre overflader som f.eks. en vase, en fotoramme, et fad eller noget helt fjerde, som lige trænger til en makeover 😉 Jeg planlægger selv at give mit store spejl en ny “ramme” med rustik beton.

Alt du skal bruge til denne DIY er:

  • beton
  • 1 skål / spand
  • 1 rørepind
  • 1 engangshandske
  • 1 urtepotte

Bland betonen i en skål / spand efter anvisning på posen. Blandingen skal være en smule tynd men stadig sammenhængende. (Se videoen for at få en fornemmelse af konsistensen)

Tag en engangshandske på, og smør betonen ud på urtepotten.

Det kan hurtigt blive noget værre griseri, så sørg for at dække bordet af med plastik eller aviser!!

Lad urtepotten tørre i en dags tid, og så er den klar til brug! 🙂

God søndag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

0 comments

Leave a reply