DIY monstera plakat

9. oktober 2016   /   byIsabella  / Categories :  Interiør, Planter

DIY monstera plakat

 

Okay.. Det sidste lange stykke tid har det været noget nær umuligt, at snige sig uden om monstera-bølgenog bloggen her er nu ingen undtagelse. Jeg mangler i den grad plakater herhjemme, og derfor besluttede jeg mig for, at male min egen DIY monstera plakat. Jeg er på ingen måde nogen dygtig tegner (eller maler for den sags skyld), så derfor har jeg snydt med et kunstigt monstera-blad som skabelon.

Forleden plyndrede jeg den lokale Søstrene Grene for maleredskaber som tegneblok, palette, vandfarver og pensler, og så var det ellers bare hjem og i gang med at male! På vejen købte jeg dog også lige en stor pose bland selv slik, så der var lidt til hyggen imens 😀 Dagen efter – da vandfarven var tør, valgte jeg at viske blyantsstregerne fra skabelonen ud med viskelæder. Jeg tror dog også, at det kunne være cool, at tegne stregerne op med sort tusch.

Min DIY monstera plakat hænger nu så fint i min hjemmelavede magnetiske ramme. Og nej.. Der kommer ingen DIY tutorial på dén ramme, til gengæld kan I se frem til en omgang fraklip på et tidspunkt 😉 – jeg kan vidst godt røbe og afsløre, at lige netop dét projekt absolut ikke ville lykkedes for mig på nogen måder! At den overhovedet hænger lige nu er ren snyd 😉

DIY monstera plakat

 

0 comments

Leave a reply