DIY med kalkmaling

11. april 2017   /   byIsabella  / Categories :  Interiør, Planter
DIY med kalkmaling

DIY med kalkmaling

DIY med kalkmaling

I formiddags ville jeg afprøve min nye chalk marker pen fra Panduro Hobby, og det kom der denne fine potteskjuler ud af.

På Instagram fandt jeg et pænt mønster, som jeg fik inspiration fra (mine tegneevner er ikke-eksisterende), og så var det ellers bare i gang! Jeg burde nok have valgt en tyndere pen, for det var lidt svært, at få de helt små detaljer med. Ellers var den super nem at arbejde med, og “malingen” kan nemt tørres af med en blød klud. Super smart! – og så kan man starte forfra hvis det kokser!

Det er helt sikkert ikke mit sidste forsøg med kalkmaling, og jeg har allerede et par nye idéer i ærmet 😉

DIY med kalkmaling

 

0 comments

Leave a reply