DIY mærkater med tavlelak

2. oktober 2016   /   byIsabella  / Categories :  Ikke kategoriseret, Interiør
DIY tavlelak

DIY mærkater med tavlelak

 

Så fik jeg endelig en ny DIY video klar, og denne gang har jeg leget lidt med nogle tavlelak-rester fra et andet DIY projekt. Jeg synes at det er så lækkert at opbevare tørvarer som f.eks. mel, havregryn, mysli og ris i glasbeholdere. Mine beholdere er bare fra IKEA, men man kan jo få dem næsten alle steder. Det giver bare køkkenet sådan et hjemligt og hyggeligt udtryk synes jeg! 🙂

Mærkaterne var super lette at lave, og alt du skal bruge er:

  • glasbeholdere
  • tavlelak
  • kridt
  • en pensel

Jeg malede først et tyndt lag med tavlelakken, og efterfølgende lod jeg glasbeholderne tørre i en times tid. Derefter gav jeg dem endnu et tyndt lag og så var de færdige! Bag på bøtten med tavlelak stod der i øvrigt, at det er vigtigt at man venter et par dage, før man tegner med kridt på lakken. Den skal nemlig lige have lov at hærde! 😉

Nu vil jeg bruge resten af søndagen på afslapning, og så skal jeg altså videre med mit DIY tæppe! Jeg har nemlig ikke rørt projektet siden jeg sidst skrev om det (abe-smiley med hænderne for øjenene)

Ha’ en rigtig dejlig søndag! 😉

DIY tavlelak

DIY tavlelak

0 comments

Leave a reply