DIY lys støbt i strandskaller

31. maj 2016   /   byIsabella  / Categories :  Fester, Interiør

DIY: Lys støbt i strandskaller

 

Så er jeg tilbage fra det værste eksamenhelvede nogensinde! 🙂 Jeg mangler stadig tre eksamener her i juni måned, men nu får jeg meget mere fritid, og vigtigst af alt – tid til det jeg elsker allermest! I går var jeg på årets første strandtur, hvor jeg samlede strandskaller og knipsede en lille video til jer. På Pinterest havde jeg set de sødeste sommeragtige lys lavet af strandskaller, så det MÅTTE jeg bare prøve!

Du skal bruge:

  • strandskaller
  • fyrfadslys (vægen derfra)
  • et langt stearinlys

Start med at frigøre vægen fra stearinlyset (brug en kniv), og placér herefter vægen i f.eks. en musling. Tænd et stearinlys og dryp forsigtigt stearinen ned i muslingen omkring vægen.

Det tager lidt tid – bevares, men det var altså også lidt hyggeligt! Lidt ligesom dengang man dryppede stearin i folkeren (hvis det ikke bare var en Grenå-ting!) 😀

Fremgangsmåden er som altid illustreret i videoen øverst!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 comments

  • Svar

    monster legends hack online / 13 aug

    Thank you for giving the info. It will help me
    bunch.

Leave a reply