DIY iPhone cover med temporary tattoos

30. september 2015   /   byIsabella  / Categories :  Smartphone covers

DIY iPhone cover med temporary tattoos

Jeg har længe været på udkig efter et nyt iphone cover, men ofte føler jeg at der er langt mellem de pæne coverssom ikke er dødkedelige. Da jeg derfor spottede nogle helt hvide iphone Covers i H&M til sølle 10 kroner stykket, var jeg ikke bleg for at hapse et par stykker, og kaste mig ud i et DIY projekt. Jeg lavede først et cover i decoupage, men da det klistrede for meget efterfølgende, fandt jeg mine temporary tattoos frem fra gemmerne, og det virkede perfekt. Fremgangsmåden er præcis den samme, som hvis du lavede tatoveringerne på dig selv, og det tager altså virkelig no time. Tatoveringer bliver selvfølgelig slidte med tiden, men så er fordelen jo at man kan skifte motiv! Win! Du kan også ligesom jeg har gjort, lige give dem et lag klar neglelak efterfølgende. Det holder!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 comments

Leave a reply