DIY hanging tray – and a secret project!

26. juli 2016   /   byIsabella  / Categories :  Interiør, Planter
DIY hanging tray

DIY: Hanging tray & a secret project!

 

I disse dage arbejder jeg på mit hidtil største DIY-projekt, og manner hvor er jeg spændt på resultatet! Jeg er lidt i tvivl om projektet mon er lidt for ambitiøst – jeg er jo hverken håndværker eller det der ligner! Heldigvis har jeg gode mennesker omkring mig, som gerne giver en hjælpende hånd med. Jeg ville ønske at jeg kunne indvie jer i projektet allerede nu, men indtil videre er det altså hemmeligt – og ja, I må gerne synes, at jeg er ret så irriterende 😀

Tilbage til min nye DIY!! I går lavede jeg et hurtigt og nemt bakke-ophæng på bare 5 min! Jeg har valgt ikke at pynte ophænget med diverse knuder eller perler, da jeg synes det er fint som det er (og fordi jeg ikke havde tiden til det 😀 )

Du skal bruge

 • en bakke
 • en saks
 • noget tyndt reb (jutesnor)

Klip rebet i passende mål. Jeg har klippet 6 stykker af 120 cm hver, men jeg vil nok anbefale at klippe stykker af 150 cm, da mine  stykker blev lige korte nok.

Bind en knude i hver ende, og placer ophænget i en krog i loftet. Til slut sættes bakken i.

Fyld bakken med f.eks. planter eller små lys. Alternativt kan den placeres i køkkenet, hvor man kan bruge bakken til opbevaring af f.eks. olier, krydderier m.m.

Se videoen for en mere detaljeret fremgangsmåde 😉

DIY hanging tray

DIY hanging tray

 

1 comments

 • Svar

  Myfrenchocean / 26 jul

  Very simple and so smart!
  Bravo 🙂

  Océane

Leave a reply