Geometrisk planteskulptur

15. maj 2016   /   byIsabella  / Categories :  Interiør, Planter
DIY geometrisk

DIY: Geometrisk planteskulptur

 

Jeg har længe villet lave en geometrisk DIY-dims, men jeg har gang på gang glemt at købe træspyd, når jeg har været ude at købe ind. I dag tog jeg glad ned i byen for at købe ind til en hel masse vilde DIY’s, men til min store skuffelse opdagede jeg, at det var helligdag og alle butikker selvfølgelig var lukket.. Nå!.. Hvad gør man så, når søndagen er ugens eneste fridag? Jeg måtte være kreativ i Fakta, og wupti! – så røg grillspydene endelig med hjem! 😀

Fremgangsmåden er super simpel, og man kan variere alt hvad man vil i farve og form. Alt du skal bruge til denne DIY er:

  • træspyd
  • limpistol
  • saks eller (skævbidder – hedder den det?)
  • spraymaling

Få inspiration til din helt egen geometriske planteskulptur øverst i videoen. God søndag 😉

DIY geometrisk

0 comments

Leave a reply