DIY fyldte chokolader

7. december 2015   /   byIsabella  / Categories :  Julepynt, Mad
DIY fyldte chokolader

DIY: Fyldte chokolader

DIY fyldte chokolader

I går var jeg på chokoladekursus i Ebeltoft, som efterhånden er en fast tradition her i december 🙂 Jeg fik taget lidt billeder undervejs, men jeg var altså travlt optaget af at spise chokolade, så bær lige over med evt. manglende billeder af processen 😉

Step 1: Fyld en form med chokolade – det er vigtigt at du bruger en dyb form med plads til alt det lækre fyld 😉 Vend herefter bunden i vejret på formen, og bank chokolademassen ud af formen igen, så du får en “chokolade-skal”. Frys formen i ca. 10 min eller til chokoladen er fast

Step 2: Nu er det tid til fyldet! Jeg har bl.a. brugt nougat, marcipan og karamel. Fyld formene godt op, men ikke op over kanten!

fyldte chokolader

Step 3: Fyld nu formen helt op med chokolade, og bank let på formen, for at sprænge eventuelle luftbobler. Skrab overskydende chokolade af. Frys formen i 20 min

IMG_3270

Step 4: Bank nu chokoladen ud på bordet. De bør slippe formen øjeblikkeligt eller efter et par slag. Enjoy 😉

DIY fyldte chokolader

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

0 comments

Leave a reply