DIY læderjakke med frynser

4. september 2016   /   byIsabella  / Categories :  Fashion
DIY læderjakke med frynser

DIY læderjakke med frynser

 

Denne DIY læderjakke med frynser lavede jeg faktisk tilbage i foråret, men så glemte jeg alt om videoen og derfor kommer den først nu 😀 Heldigvis er efteråret først lige startet, så der er rig mulighed for at få læderjakken frem!

Personligt var jeg blevet ret træt af min læderjakke, fordi den var lidt kedelig og lignede alle de andre. Derfor købte jeg nogle lækre ruskindsfrynser som er 15 cm lange i en stofbutik (husker desværre ikke hvilken). Jeg mener at jeg kom af med en 60-70 kr. for frynserne, så det er jo virkelig en billig måde at få et helt nyt look på sin jakke. Jeg elsker kombinationen af læder og ruskind, så derfor synes jeg at denne kombi er perfekt!

Udover frynser skal du bruge en saks, tekstil-lim og selvfølgelig en jakke du er villig til at ofre til projektet!

Se videoen øverst for fremgangsmåde! 😉

DIY læderjakke med frynser

0 comments

Leave a reply