DIY frosted glass jar

10. april 2017   /   byIsabella  / Categories :  Gaveidéer, Interiør, Påske
DIY frosted glass

DIY frosted glass jar

 

Jeg ved godt, at jeg lovede denne video oppe i går (på Instagram) men jeg måtte indse, at jeg var aaaalt for træt. Jeg sover virkelig dårligt om natten, og endte med at gå i seng kl 21 i går aftes! Så er man altså ved at være gammel ..

I sidste uge lavede jeg denne fine værtindegave med frosted glas og påskeæg. Det drillede lidt fordi frosted glass effekten ikke ville komme rigtigt frem, så jeg endte med at give den 2-3 omgange spray maling – men SÅ var den der!! 🙂

Du skal bruge:

  • frosted glass spray maling
  • glas med låg
  • klistermærke
  • fyld (sliiiiik)

Se fremgangsmåden i videoen øverst 😉

DIY frosted glass

DIY frosted glass

0 comments

Leave a reply