DIY: Et lille kagehus

30. september 2018   /   byIsabella  / Categories :  Mad
DIY kagehus

DIY: Et fint lille kagehus

DIY kagehus

I dag har jeg vendt køkkenet på den anden ende, da den stod på både squash-boller og småkager. Foruden småkager fik jeg bagt nogle små fine “kagehuse”, som jeg har dekoreret med hvid glasur. De blev måske en smule juleagtige, men nu er der også kun små 3 måneder til ;-). Jeg glæder mig til at gå amok med juledekorationer og andet julebag, men det venter vi altså med lidt endnu.

Disse småkager er lavet på en almindelig mørdej, som jeg har udstukket små huse i. Da kagerne var afkølet, dekorerede jeg dem med hvid glasur og serverede dem på kanten af en kaffekop.

Fremgangsmåden kan du se her:

DIY kagehus

2 comments

 • Svar

  Pia F / 01 okt

  Messageså sød en idé ☕️? hvor er udstikkeren fra?

  • Svar

   Isabella / 25 okt

   Hej Pia,
   Jeg beklager mit sene svar – jeg har fuldstændig overset din kommentar.
   Udstikkeren er fra Søstrene Grene 🙂

Leave a reply