DIY Crop top

14. oktober 2015   /   byIsabella  / Categories :  Fashion
DIY fringe top

DIY Crop top med frynser

Jeg elsker idéen med at genbruge sit gamle tøj på nye måder, og bruger gerne flere timer på Pinterest til at finde inspiration. Her faldt jeg f.eks. over en crop top lavet ud af leggings? LEGGINGS?!? – ja den er god nok. Forleden manglede jeg desperat en crop top, så jeg valgte at ofre et par sorte leggings til projektet. Dog følte jeg at der manglede noget, den var ligesom lidt kedelig .. ? På vej hjem fra skole, smuttede jeg derfor lige i Stof2000 efter frynsebånd. Jeg mener at disse frynser er ca. 15 cm lange, og efter min mening helt perfekte længdemæssigt. Frynsebånd kan købes i de fleste stofbutikker 🙂

Jeg er blevet ret vild med frynser her i efteråret, og går lidt med overvejelserne omkring, at ofre min læderjakke til noget frynse-DIY. Stadig kun en overvejelse 

Video tutorial

DIY crop top med frynserDIY crop top med frynser

0 comments

Leave a reply