DIY smartphone cover med tørrede blomster

12. juli 2016   /   byIsabella  / Categories :  Smartphone covers

DIY: Smartphone cover med tørrede blomster

 

Så er jeg tilbage med en DIY! Denne gang har jeg plyndret min mors have for fine sommerblomster, som jeg efterfølgende har lagt i pres i en bog. Da jeg normalt ikke er typen der læser bøger, stjal jeg samtidig Forrest Gump fra bogreolen til formålet! 🙂 Blomsterne har ligget i pres i ca. 1 uge, men de kunne egentlig godt have brugt en uge ekstra. Utålmodig type i know.. 😉

Efterfølgende har jeg placeret blomsterne i et gennemsigtigt Smartphone cover og placeret telefonen i coveret. Jeg skåner jer lige for det HELT færdige resultat, da jeg har smadret min iPhoneskærm godt og grundigt.. Se videoen øverst for inspiration 😉

 

DIY cover

0 comments

Leave a reply