DIY bluse med pailletter

25. december 2015   /   byIsabella  / Categories :  Fashion, Fester
pailletter

DIY: Bluse med pailletter

DIY bluseMit juleoutfit i går, bestod bl.a. af denne DIY bluse med pailletter, som efterhånden har en del år og komplimenter på bagen. Den er festlig, men uden at være for meget, og så har den reddet mig fra utallige tøjkriser!! 😀

Da blusen altid får mange søde kommentarer med på vejen, tænkte jeg at lave en tutorial her på bloggen 🙂

Blusen købte jeg for mange år siden i Vila, men jeg fortrød hurtigt, da den altså var liiidt kedelig. Heldigvis nåede jeg ikke at bytte den, men købte i stedet nogle store pailletter, som jeg syede på et af ærmerne.

Pailletterne bestilte jeg på nettet, men husker desværre ikke hvor. Tænker at de kan købes i stof- eller hobbybutikker, og så har jeg i hvert fald set dem på Ebay 😉 Jeg har brugt farverne guld, transparent og lyserød. Se videoen nedenfor

 

DIY bluse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 comments

Leave a reply