DIY betonbord // IKEA HACK

27. oktober 2016   /   byIsabella  / Categories :  Beton, Interiør, Møbler
DIY betonbord

DIY betonbord

 

Så er jeg klar med endnu en ny DIY video, og denne gang viser jeg, hvordan du nemt kan støbe dit eget DIY betonbord! Jeg teasede om mit lille IKEA HACK på Insta for en uges tid siden, men betonen skulle altså lige tørre før jeg kunne færdiggøre videoen. Lige nu har IKEA masser af disse bakkeborde til kun 149,- og jeg har både set dem i  farverne hvid, sennepsgul og denne dybgrønne farve, så det er bare med at komme afsted! 😉

Betonbordpladen var utrolig let at lave, og langt fra lige så tidskrævende og besværlig som jeg frygtede! MEN – den er altså (forståeligt nok) lidt tung 😀 Det var i hvert fald en hård omgang, at slæbe den op på 3. sal.

Til denne DIY skal du bruge:

 • bakkebord
 • beton
 • madolie
 • spand
 • rørepind

Start med at rengøre bakken, og smør den efterfølgende med madolie

Bland betonen (en stor portion) i en spand, og rør godt rundt med rørepinden

Fordel nu betonen i bakken, og sørg for at komme godt ud i alle kanterne. Vibrér bakken en smule for at komme af med luftbobler

Lad betonbordet tørre i et par dage

Vend forsigtigt betonbordet ud af bakken, og bank eventuelt let på bagsiden hvis betonen ikke vil slippe

Jeg har læst at bordet kan behandles med bivoks, for at gøre det modstandsdygtigt overfor pletter og snavs. Jeg har endnu ikke selv gjort det, men det skal jeg helt sikkert!

DIY betonbordDIY betonbord

 

1 comments

 • Svar

  Michelle-Marie / 31 okt

  WOW det er godt nok fint. 🙂

  mvh. Michelle-Marie

Leave a reply