DIY beton vase

6. oktober 2016   /   byIsabella  / Categories :  Beton, Interiør, Planter
DIY beton vase

DIY beton vase

 

Flere steder på Pinterest florerer der billeder af DIY beton vaser, og derfor har jeg selvfølgelig kastet mig ud i at støbe min egen 😀 Jeg er vild med det industrielle og rå look, som passer perfekt ind i min lejlighed. Apropos lejlighed – så begynder det hele ENDELIG at ligne et hjem! Det er altså et større projekt når man insisterer på at ALT skal være DIY. Min perfektionisme gør det heller ikke nemt, for jeg bruger virkelig lang tid på at finde og lave de helt rigtige møbler og pynteting.

I mandags fik jeg købt endnu en kommode, som i samme omgang fik lidt sort træbejdse. Kommoden er allerede et kæmpe rod, fordi jeg lige pt bruger den til opbevaring af alle mine småting. I morgen er planen nemlig at tage lidt billeder her til bloggen, og så skal lejligheden jo gerne være lidt repræsentabel 😉

Se videoen øverst for fremgangsmåde på min nye yndlingsvase! 😉

DIY beton vase

 

 

2 comments

 • Svar

  Michelle-Marie / 07 okt

  Den er virkelig fin. Kastede mig selv ud et lignende DIy for nogle måneder siden, dog med lidt mere rå kanter end på din udgave. Kan godt lide mixet med glas og beton 🙂

  Mvh. Michelle-Marie

  • Svar

   Isabella / 09 okt

   Tusind tak! Jeg tror faktisk at jeg har set din på Instagram, og den er virkelig også fin! 🙂 Tror jeg bliver nødt til at lave nogle flere 😀

Leave a reply