DIY Kogler i beton

1. december 2015   /   byIsabella  / Categories :  Beton, Gaveidéer, Interiør, Julepynt
beton kogler

DIY: Beton kogler

For det første – glædelig 1. december! 🙂 Jeg har i weekenden arbejdet hårdt på en masse jule-DIY’s, og dermed skydes denne 1. december i gang med endnu en nordisk inspireret DIY, og denne gang endnu et projekt i beton.

I går fik jeg endelig pyntet op til jul, og temaet i år blev hvid (som sædvanlig) og så beton. Det lyder måske ikke så julet, men jeg har aldrig været til røde kravlenisser og alt det andet gøjl! 🙂

Forleden smuttede jeg forbi Panduro Hobby efter skole, hvor jeg fandt disse skønne støbeforme, som er beregnet til beton, gips og sæbe. De var super nemme at arbejde med, og SE LIGE HVOR SMUKKE DE BLEV! Jeg er vild med dem 😀

Fremgangsmåde i videoen nedenfor

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 comments

Leave a reply