DIY bæredygtig gaveindpakning

16. december 2015   /   byIsabella  / Categories :  Fester, Gaveidéer, Julepynt
DIY

DIY: Bæredygtig gaveindpakning

Julestressen har ramt en smule de seneste dage, da jeg rejser til Portugal på søndag og hverken er helt eller halvt færdig med julegaveindkøbene. Ved siden af eksamenslæsningen, er jeg godt i gang med at filme DIY’s til bloggen, så der sker lidt herinde henover julen 😀

I år skal jeg holde jul hos min far i Portugal, så det bliver en lidt anderledes jul – og jeg glæder mig! Maden og traditionerne bliver anderledes i år, MEN vi skal stadig spille pakkespil juleaften. win! Derfor har jeg været i gang med at pakke små gaver ind, og i den forbindelse fik jeg filmet denne DIY. Se videoen nedenfor, og bliv inspireret til at lave bæredygtig julegaveindpakning 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 comments

  • Svar

    Faux pearl hair tie - / 22 dec

    […] Mangler du her på falderebet en gave til din søster eller måske en veninde? Så kig med her! Denne DIY viser hvordan du nemt og hurtigt kan dekorere en kedelig sort hårelastik med smukke perler. Lav evt. et helt bundt elastikker med forskellige mønstre, og pak dem fint ind – find inspiration til gaveindpakningen her. […]

Leave a reply