DIY adventskrans med eukalyptus

23. november 2016   /   byIsabella  / Categories :  Interiør, Julepynt, Planter
DIY adventskrans

DIY adventskrans med eukalyptus

 

Så er julen altså startet her på bloggen. Jeg forstår slet ikke, at vi skriver 1. december lige om lidt.. Året er gået vanvittigt hurtigt, og der er sket så mange ting, at det kan være helt svært at rumme det. Om ikke andet, så glæder jeg mig til DIY julekalenderen. Den kommer som sagt til at køre her på bloggen og på insta, så husk at følge med 😉

I dag har jeg haft fri fra studiet, så den har stået på advents- og juledekorationer hele dagen. Det har længe været en årlig tradition at lave dekorationer den sidste uge i november. Hvert år hiver jeg mine 2 flyttekasser med diverse deko-pynt, lys og sløjfer frem fra gemmerne, og hvert år lykkes det mig at blive overrasket over hvor meget l… jeg har samlet sammen 😀

I år var ingen undtagelse, men jeg har dog valgt at skrue ned for julekugler og glimmer, og i stedet fokusere på naturpynt. Som I kan se i videoen, har jeg kastet mig ud i en DIY adventskrans med eukalyptus grene. Det kan godt være at den ser avanceret ud, men det er den altså ikke..

Du skal bruge

  • halmkrans
  • pyntegrønt til at dække kransen
  • eukalyptus grene
  • ståltråd
  • bær eller kogler
  • lys
  • sløjfer eller natursnor
  • limpistol
  • pynt efter ønske

Se videoen for en mere detaljeret fremgangsmåde 😉

DIY adventskrans

DIY adventskrans

 

 

0 comments

Leave a reply