Tilbage til bloggen + dekorative agern

25. september 2018   /   byIsabella  / Categories :  Efterår
DIY acorn face

Tilbage til bloggen

Først og fremmest – jeg er tilbage på bloggen. Og hvor har jeg savnet det! Jeg vil forsøge at opdatere jer med DIY’s så ofte jeg kan, men det bliver primært på Instagram – følg med her.

Der er sket meget siden jeg sidst var aktiv her på bloggen. Dengang boede jeg i min lille by-lejlighed, som jeg indrettede helt fra bunden med DIY-løsninger. Jeg byggede mit eget DIY plankebord, ligesom jeg samlede et tøjstativ af vandrør. Jeg støbte en betonlampe og byggede en tralleseng.

For et halvt år siden flyttede jeg i hus, og det kribler helt i fingrene, for at komme i gang igen. Sommeren er primært blevet brugt på haveprojekter, men snart skal jeg i gang med at indrette mit lille krea-værelse. Ligesom jeg har andre kreative projekter i tankerne. Weekendens krea-projekt får I her:

Dekorative agern

I weekenden fandt jeg en hel masse agern, som jeg fyldte lommerne med. Jeg har lavet to forskellige projekter med agern, som I kan se nedenfor. De øverste agern har fået lidt maling, og øjnene er tegnet med en gel-pen. De nederste agern har bare fået pålimet nogle runde farverige filt-dutter – nemt! Projekterne er hyggelige og nemme at lave, og så pynter de rigtig fint her til efteråret. Man kan evt. lige lime en snor i agerntoppene, og hænge dem på en gren.

DIY acorn facefilt agern

0 comments

Leave a reply